pondělí 10. dubna 2017

Chceme pohodlí i ve škole

Každému z nás se líbí něco jiného, ať se to týká například stylu hudby nebo oblečení. Tím jak vypadáte, ukazujete, kdo jste a jak se cítíte. 
Tracy Wildová
Lidé, kteří poslouchají hip hop, se oblékají většinou do pohodlnějšího oblečení. Například tepláky. Tepláky má rád každý. Když přijdete z práce nebo ze školy domů, chcete ze sebe sundat ty otravné džíny, které vám jsou příliš těsné na to, abyste se cítila dobře. Takže si je sundáte a nasadíte právě ty vaše oblíbené tepláky. Nebo když nemáte náladu, oblečete si svoji domácí soupravu, jíte sušenky a koukáte na svůj oblíbený pořad. Prostě ať už děláte cokoliv, vždycky je to pohodlnější než v těsných kalhotách.

Ale otázkou zůstává, je normální chodit v teplácích i do školy? Nad touto otázkou nemusím přemýšlet, abych dokázala říct, že ano. Jen si vezměte děti na prvním stupni. Přece jen ještě chodí do školní družiny, kde si hrají s kamarády. Nevidím důvod, proč by si nemohli obléct něco, v čem se budou cítit jako doma. Já sama jsem nosila občas tepláky a popravdě, byly mé nejoblíbenější. Stejně tak ale i ve vyšších ročnících. Není na tom přeci nic špatného. Samozřejmě že takové ty staré roztrhané tepláky, ve kterých doma uklízíte, si oblékat do veřejnosti nebudete. Ale v dnešní době se vyrábí moderní  tepláky, které vypadají dobře, takže by se nikdo nemusel stydět, že vypadá jako bezdomovec.


Myslím si, že tepláky do školy patří stejně tak jako legíny nebo džíny.