pondělí 10. dubna 2017

Dress code - tepláky na ráně

Každý z nás mám doma nějaké tepláky a většina z nás se jistě shodne na tom, že bychom si je vzali leda tak se psem na procházku nebo možná ještě do obchodu, že ano. Ale, co když by se stalo, že bychom je začali nosit dle dresscodu jako dejme tomu společenský oděv? Umíte si to představit? Já vůbec. 

Šarlota Šínová
Bylo by to docela bláznivé pozorovat politiky, soudce, učitele a lidi například v divadle, jak si vykračují v teplácích, nemyslíte? Ale co kdyby se tak opravdu stalo? Neříkám ze dne na den, ale časem. Protože, když si všimnete, tak asi dva, tři roky nazpátek se éra tepláků začala docela rozšiřovat ve školních lavicích. Tato tepláková vlna přetrvává a stále je kolem nás vidět spousta lidí v pohodlných teplácích.


Když se na tuto problematiku podívám ze svého pohledu, přijde mi nevhodné chodit do, ať už společnosti či školy v teplácích. Tepláky jsou pro mě spíše na sport, nežli na školní chození nebo nedej bože je vidět na někom v divadle, za to bych vraždila. Takže má nadsázka s budoucím dresscodem tepláků je snad nereálná.