pondělí 10. dubna 2017

Když na sebe vezmete tepláky, ukážete snobům, že vám na oblečení nezáleží

Začíná nový školní den a každý žák, žákyně, student nebo studentka přemýšlí nad tím, jaké oblečení si vezme do školy. Většina na sebe navlékne tričko a mikinu. Někteří zvolí rifle, jiní tepláky. Je ale vkusné ve škole v teplácích? Je to to správné oblečení?

David Pelikán
Každý by měl chodit v tom, co je pohodlné a cítí se v tom dobře. Ještě před pár lety byly tepláky spíše pro burany a označovány jako vězeňský mundúr, ale to už je passé. A proč? Protože tepláky se staly módním hitem mládeže a jejich nošení se začalo enormně rozšiřovat.

Je to asi pět let, co se tepláky rozšířily na základních školách jako nějaký vir. Každý druhý v nich začal chodit. Učitelé si zprvu stěžovali, přece jen nebyli na tento druh oblečení ve školách zvyklí. Časem se ale začaly respektovat. Tepláky jsou přesto nejčastěji používané na sportovní aktivity.


Musím říct, že také rád chodím v teplácích, jenže do školy na sebe hodím raději rifle. Přece jen jsou reprezentativnější než tepláky. Na druhou stranu, když na sebe vezmete tepláky, ukážete všem snobům, že vám na oblečení nezáleží.