pondělí 10. dubna 2017

Placebo hlásí návrat do Česka!

Je to něco přes dva měsíce, co zpěvák Brian Molko fanouškům sliboval v pražském Fóru Karlín, že se skupina Placebo do Česka brzo vrátí. A nelhal jim. Britská kapela totiž oznámila na 26. června další koncert na území České republiky, Čechy ovšem tentokrát vymění za Moravu a zamíří do Brna, kde odehraje svou show na Výstavišti v pavilonu G1.

Radim Nemela
Placebo mají za sebou první část turné, na kterém slaví výročí dvaceti let od vydání prvního alba skupiny. Teď nabírají nové síly a oznamují další koncerty na rok 2017 a českým fanouškům udělali radost velmi brzy, protože brněnský koncert byl oznámen jako jeden z prvních.
Předprodej vstupenek již agentura Live Nation odstartovala, jejich cena je stanovena na 990 korun. Stejně jako na podzim do Prahy i do Brna skupina přiveze dvouhodinovou show doplněnou o světelné efekty, obrovskou obrazovku za pódiem a hlavně dlouhá léta nehrané skladby z rané tvorby skupiny.

Kdo tedy prošvihl podzimní koncert, nebo mu naopak nestačil, může si zakroužkovat v kalendáři datum 26. června, kdy v 19:00 odstartuje brněnská show Placebo.