úterý 28. listopadu 2017

Tomáš Klus recykloval v prostějovském Kasku

Zpěvák, textař, herec a bývalý pětibojař. To vše je Tomáš Klus, který se po roční pauze vydal v rámci svého aktuálního turné RecyKlus rozhicovat koncertní haly. A nevynechal ani prostějovské kascentrum, čili Společenský dům.


Kristina Mikulcová

Prostějov - Zpěvák svým věrným fanouškům zazpíval starší písničky, ale i nové, které vydal na svém novém albu Živ Je. „Jste skvělí zpěváci, nechcete si to vyměnit? Zpíváte líp než já, vůbec nevím, co tady na pódiu dělám,“ rozesmál dav zpěvák po několika minutách, kdy fanoušci zpívali z plných plic. 

Klus udržoval konverzaci s diváky po celou dobu koncertu a bavil tak celý sál. Trojnásobný otec je známý tím, že na koncertech má bosé nohy a často improvizuje s texty písniček a svému zvyku dostál i v Prostějově. Tomáš Klus chtěl improvizací popřát k narozeninám všem, kdo je zrovna slavili. Během produkce na pódiu skočil do davu diváků, fanoušci si s ním dělali selfíčka a ve fanouškovské euforii dostal i nějaký ten polibek. „Nenatáčejte to, manželka nemusí vidět všechno,“ reagoval zpěvák.

Zřejmě největší potlesk sklidil hit Pánu bohu do oken, který zpěvák dlouho nehrál a v podstatě jej vyškrtl ze svého šňůrového seznamu skladeb. Fanoušci byli nadšeni, když hned na začátku rozeznali melodii, zpívali, tančili a na závěr nezapomněli na pořádný aplaus. „Angažuju se i v politice. Mám problém s Babišem a Okamurou, ale nedovolil bych si nadávat tomu, kdo je volil. Doufám, že nebudeme zase další čtyři roky v pr...,“komentoval svůj text Klus, za doprovodu bouřlivého potlesku fanoušků.

Tomáš Klus Prostějov okouzlil. „Doufám, že se co nejdříve vrátím. Už kvůli všem těm příjemným lidem,“ nechal se slyšet po velmi vydařeném koncertu, jenž měl i své poslání – chtěl lidem připomenout, jak důležitá je recyklace. Plastů, papíru i textilu, který v podobě oblečení slouží charitativním účelům. 

Foto: youtube.com